Mazda Decocars

: Wij zijn vandaag open tussen 09u00 - 12u00 en 13u00 - 18u30
Foto_site

Welkom bij Decocars Kuurne: uw Mazda specialist regio Groot-Kortrijk


image00002

Uw mobiliteit zit in ons hart en nieren. Wagens zijn voor ons zoveel meer dan een zakelijke transactie. We proberen ons altijd te onderscheiden op de punten die voor u het verschil kunnen maken. In onze showroom kan u altijd met de laatste modellen kennis maken en hebben we steeds een voorraad achter de hand die u snel verder helpt als dat nodig is. Lukt dat niet, dan beschikken we over vervangwagens die uw mobiliteit garanderen. 

We hebben bovendien altijd een ruime selectie aan tweedehandswagens die we aanpassen aan de vragen van onze klanten. Uiteraard kan u bij ons terecht voor uw onderhoud, niet alleen Mazda’s maar ook andere merken zijn meer dan welkom. (met Carl hebben we trouwens één van de beste Mazda monteurs in België in huis) 

Hoe we onze klanten behandelen? Dat gaan we niet zelf zeggen, ga daar gerust af op het oordeel van onze klanten, hun Google reviews zeggen meer dan 1000 woorden. U bent alvast steeds welkom (met of zonder afspraak)

VERKOOP

Bij voorkeur werken we op afspraak, dit kan makkelijk via onze "boek nu"-knop hieronder. Of stuur ons een mailtje naar sales@decocarskuurne.be (bellen kan ook op 056.37.45.50)


Tijd voor het onderhoud? Wenst u te wisselen naar winterwielen? Schade aan uw voertuig?...
ONDERHOUD/DIENST NA-VERKOOP/CARROSSERIE:

https://docs.google.com/forms/d/1sUKPIqo9UWP5l_74WsRQtr9d40ypFmALTRyDGDZJJXU/viewform?edit_requested=true

Hebt u twijfels of vragen, aarzel dan niet om ons te mailen (info@decocarskuurne.be) of te bellen (056.37.45.50). 

Het Decocars Kuurne team wenst u en uw naasten een goede gezondheid toe.

Car Trio

Onze modellen

Bij Mazda bouwen we niet zomaar auto's. We hebben altijd een specifieke bestuurder voor ogen. Elke innovatie, elke technologie en elk designdetail is dan ook ontwikkeld voor hém. En dus voor u. Zodat u de ultieme rijervaring beleeft, in het model dat helemaal bij u past.