Mazda Decocars

: Wij zijn vandaag open tussen 09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00
Foto_site

Welkom bij Decocars Kuurne: uw Mazda specialist regio Groot-Kortrijk & Groot-Waregem

image00002

Uw mobiliteit zit in ons hart en nieren. Wagens zijn voor ons zoveel meer dan een zakelijke transactie. We proberen ons altijd te onderscheiden op de punten die voor u het verschil kunnen maken. 

In onze showrooms (Kuurne en Waregem) kan u altijd kennis maken met de nieuwste modellen. Nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan zeker naar een testrit en neem de laatste twijfels weg. Ook voor een ruime selectie tweedehandswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Nog niet gevonden wat u zoekt dan valt ook dat te regelen (we kunnen specifiek naar bepaalde wagens op zoek gaan).  

In de beide vestigingen kan u terecht voor uw onderhoud, niet alleen Mazda’s maar ook andere merken zijn meer dan welkom. (met Carl hebben we trouwens één van de beste Mazda monteurs in België in huis)

Hoe we onze klanten behandelen? Dat gaan we niet zelf zeggen, ga daar gerust af op het oordeel van onze klanten, hun Google reviews zeggen meer dan 1000 woorden. U bent alvast steeds welkom (met of zonder afspraak)

VERKOOP Kuurne

Bij voorkeur werken we op afspraak, dit kan makkelijk via onze "boek nu"-knop hieronder. Of stuur ons een mailtje naar sales@decocarskuurne.be (bellen kan ook op 056.37.45.50)


Verkoop Waregem

Bij voorkeur werken we op afspraak, stuur ons een mailtje naar sales@decocarswaregem.be (bellen kan ook op 056.60.21.71)

Tijd voor het onderhoud? Wenst u te wisselen naar winterwielen? Schade aan uw voertuig?...
ONDERHOUD/DIENST NA-VERKOOP/CARROSSERIE:

https://docs.google.com/forms/d/1sUKPIqo9UWP5l_74WsRQtr9d40ypFmALTRyDGDZJJXU/viewform?edit_requested=true

Hebt u twijfels of vragen, aarzel dan niet om ons te mailen (info@decocarskuurne.be) of te bellen (056.37.45.50). 

Het Decocars Kuurne team wenst u en uw naasten een goede gezondheid toe.

Car Trio

Onze modellen

Bij Mazda bouwen we niet zomaar auto's. We hebben altijd een specifieke bestuurder voor ogen. Elke innovatie, elke technologie en elk designdetail is dan ook ontwikkeld voor hém. En dus voor u. Zodat u de ultieme rijervaring beleeft, in het model dat helemaal bij u past.